Drømmesmilet er nær

Drømmesmilet er nær

1. Gratis forundersøgelse

Gratis og uforpligtende. Her snakker vi om dit drømmesmil og forventnings-afstemmer . Sammen finder vi ud af om behandlingen er noget for dig. Derefter scanner vi dine tænder ind digitalt, så du kan se hvordan dit nye smil kommer til at blive. Hvis du kan lide dit nye smil, så går vi i gang med at producere dine 1SMILE aligners.

2. Udlevering af 1SMILE aligners

Når din behandling er blevet godkendt af en tandlæge eller ortodontist, så vil du ved dit andet besøg modtage din 1SMILE pakke med din aligners og endelig instruktion gives.

3. Brug dine 1SMILE aligners

Nu er du klar til at bruge dine aligners. Det er meget forskelligt fra case til case, hvor lang tid din behandling forløber. Normalt hedder tidshorisonten 6-12mdr. Du skal have dine aligners på mindst 22 timer i døgnet og må kun tage dem af ved spisning. Hvert 14. dag skifter du dine aligners. Du vil altid kunne kontakte en 1SMILE behandler ved spørgsmål.

4. Afsluttende kontrol

Ved behandlingens slutfase skal du booke en tid – til den afsluttende kontrol. Her vil vi kontrollere at behandlingen er forløbet, som den skal og vi vil kontrollere, at du har fået dit flotte smil. Derudover vil du få info om hvordan- du skal forholde dig efterfølgende.

Smilet du drømmer om

uden at det koster en formue.

Hos 1SMILE er der ikke noget med småt. Vi har en fast pris, som du allerede kender inden behandlingen. Prisen er alt inklusiv. Ingen ekstraomkostninger ved endt behandling. Vi ønsker at give vores kunder den bedste oplevelse til en overkommelig pris.

Når det kommer til vores tænder, har tandstillingen en stor effekt på den måde vores ansigt er udformet på. Nogle døjer med skæve tænder, mens andre har problemer med selve kæbestillingen. Problemer med tandstilling er for mange forbundet med dårlig selvtillid. Derfor er vores helt store mission at hjælpe vores kunder til at få drømmesmilet, og være stolt og glad for at vise sine flotte tænder frem – uden det koster en formue.

Se mere om vores priser og muligheder for betaling på vores prisside her. Alle skal have ret til flotte tænder!

1SMILE Engangsbetaling

Retning af både over- og undermund. Alt inkluderet.

18.995,-

Har du allerede købt produktet?

Læs denne guide inden brug af dine specialfremstillet aligners