Tandretning

1Smile aligners, også kaldet Clear aligners, er næsten usynlige og komfortable bøjler, der hjælper med at rette skæve eller misplacerede tænder. Hos 1Smile kan vi tilbyde en kosmetisk tandretning, der hjælper dig med at få lige og pæne tænder. Clear aligners er et moderne system, der bliver brugt til at få rettet dine tænder. Du vil derfor få et flot og hvidt smil, som du glædeligt kan vise frem og som kan give dig selvtilliden tilbage.

Bøjlen hjælper individuelt med netop det behov, som du har. Det er lige fra overbid til mellemrum mellem tænderne. Clear aligners virker hurtigere end en traditionel bøjle, hvilket resulterer i, at den gennemsnitlige behandlingstid kun er på ca. 6-8 måneder.

Hos 1Smile tilbyder vi en gratis forundersøgelse, hvor vi sammen vil finde frem til den mest optimale løsning for dig. Alle cases bliver gennemgået af vores dygtige tandlægeteam.

Hos 1Smile skræddersyer vi sammen med dig en løsning der passer præcis til dig, som ønsker at være tilfreds og glad for dine tænder. Ved hjælp af vores skræddersyede løsninger indenfor aligners, får du ikke bare tilrettet dine tænder, du får også et smil som du kan være stolt af. Derfor tilbyder vi en hurtig, nem og billig løsning indenfor tandretning for voksne. Vores pris er altid fast og noget som du let kan forholde dig til. Hvilket betyder at der ingen ekstraomkostninger kommer efterfølgende.

Har du dårlig selvtillid grundet din tandstilling og ønsker at få drømmesmilet til en overkommelig pris, så er du velkommen til at besøge os her hos 1Smile. Vi tilbyder dig en gratis forundersøgelse, hvor du kan høre mere om vores aligners pris, læs evt. mere om tandregulering her.

Kvinde der smiler fordi hun har fået en tandretning og nu har lige tænder og et flot smil

Aligner – Sådan fungerer det

Aligners er en alternativ metode i stedet for den traditionelle bøjle. Clear aligners er lavet ud af gennemsigtig plastik, som gør, at de er næsten usynlige og dermed meget diskrete. Bekvemmeligheden er også bedre end den traditionelle bøjle, da du nemt kan tage dine aligners af og på, hvis dette skulle blive en nødvendighed.

Vi starter din behandling med, at du får en tid hos vores dygtige team, hvor vi her, vil vi finde den helt rigtige behandling til dig. Vi scanner dine tænder digitalt for at se nuværende tandstilling, og ligeledes for at vise dig, hvordan resultatet vil se ud efter endt behandling.

Når du har modtaget dine aligners, og er klar til at bruge dem, vil vi begynde behandlingen. Varigheden af behandlingen kan variere fra person til person og tidshorisonten lyder normalt på omkring 6 – 12 måneder, hvor du skal have dine aligners på minimum 22 timer i døgnet. Det er anbefalet, at de kun fjernes ved spisning, børstning af tænder og rengøring af dine aligners. Hver 14. dag skal du skifte dine gamle aligners ud med nogle nye. Og på den måde retter vi skånsomt dine tænder trin for trin.

Du vil begynde at se resultater allerede to til fire uger efter, at vi har påbegyndt din behandling. Efterfølgende vil der blive givet en afsluttende kontrol for at kontrollere, at behandlingen er forløbet som den skal og at du er tilfreds med dit nye smil. Derudover vil du få informationer omkring, hvordan du skal forholde dig efter end behandling.

Desuden er 1Smile aligners en effektiv metode til både voksne og teenagere, der gerne vil forbedre deres smil med en tandretning. Hvis dit smil påvirker din hverdag, så tøv ikke med at kontakte os her, og få en gratis forundersøgelse, hvor vi gennem dialog finder den bedste løsning for dig, så du kan være stolt af dit smil.