Tandblegning - 1Smile

Hos 1Smile har vi et ønske om at få danskerne til at smile så meget som muligt. Derfor beskæftiger vi os ikke kun med tandregulering men også med tandblegning, som kan give dig et hvidere og mere iøjefaldende smil. Vores erfarne tandlæger udfører tandblegning i København i vores flotte klinik på Skoubogade. I december 2021 åbner vi desuden en helt ny klinik i smilets by og udfører dermed også tandblegning i Aarhus.

Tandblegning hos kvalificeret tandlæge

Selvom der i dag findes et hav af produkter til ”gør-det-selv”-tandblegning, så skal man ikke være i tvivl om, at disse produkter langtfra kan matche kvaliteten af en tandlægeudført tandblegning. I Danmark er det faktisk kun tandlæger, som må foretage tandblegninger, fordi det middel, som bruges til tandblegning, kan være sundhedsskadeligt, hvis det påføres forkert eller i for høje mængder. Hos 1Smile har vi mange års erfaring med at foretage professionelle tandblegninger, og ønsker du den bedste tandblegning, kan du derfor trygt bestille tid hos os.

Hvordan fungerer en tandblegning?

Tandblegninger udføres med et blegemiddel, som indeholder en relativt høj mængde hydrogenperoxid – bedre kendt som brintoverilte. Gennem tiden kan menneskers tænder tage farve af for eksempel rødvin, ketchup eller rygning. Ved en tandblegning vil brintoverilten trænge ind i tænderne og opløse de farvestoffer, som forskellige mad- eller tobaksvarer kan have efterladt – og dermed får du altså et hvidere smil.

Hvor lang tid tager en tandblegning?

Mange har på forhånd et indtryk af, at tandblegning er en lang og krævende proces. Vælger du at få dine tænder bleget hos vores professionelle tandlæger, er dette langt fra tilfældet. Fordi vores tandlæger må bruge blegemiddel med helt op til 6% hydrogenperoxid, hvorimod håndkøbsblegemiddel maksimalt må indeholde 0,1% af samme, så vil hele forløbet som oftest kunne klares over relativt få konsultationer.

Hvem kan få en tandblegning?

Tandblegning er for mange et godt valg, hvis deres tænder gennem årene har været særligt udsatte for forskellige farvestoffer. Det er dog vigtigt at påpege, at det ikke er alle misfarvninger, som kan fjernes ved tandblegning. For eksempel vil blegemiddel ikke hjælpe meget, hvis den gullige farve skyldes tandsten. Derfor anbefaler vi hos 1Smile altid, at du først kigger forbi til en uforpligtende undersøgelse, hvor vores tandlæger hurtigt vil fastslå, om en tandblegning er det rette valg for dig.

Ring til 1Smile i dag og hør mere

Går du med tanken om at investere i en flot og professionelt udført tandblegning, men er du i tvivl om, hvorvidt denne vil have det ønskede resultat? Så kontakt 1Smile i dag, og hør mere om behandlingen.