FAQ

Håber du finder svar ellers kan vi naturligvis kontaktes.

Tandretningen foregår typisk over flere steps/stadier. Her skal du hver 14.dag udskifte dem til næste step. For hvert step, vil du føle at dine aligners strammere mere og du vil have en lille smule ømhed i tænderne de første 48 timer når du skifter step. Alle steps er beregnet og godkendt af specialister og tandlæger, som laver din behandlingsplan. Du skal gå med dine aligners 22 timer i døgnet og må kun tage dem af når du skal spise eller børste dine tænder.

1SMILE aligners er usynlige skinner som er specielt designet til dig og tilpasset dine tænder, så de skånsomt kan flytte på dine tænder.

Alle vores aligeners er lavet af godkendt og CE-mærket termo plast. Vores samarbejdspartnere er førende inden for denne teknologi.

1SMILE kan rette de fleste kosmetiske tandproblemer. Se om du er kandidat på vores hjemmeside eller book en gratis konsultation. 

Vi behandler ikke patienter under 18 år med mindre forældres accept er givet.

1SMILE aligners er tæt på usynlige og meget diskrete. Det ville være svært for andre, at se du er i gang med at rette tænder. Dog er der en lille tilvænningsperiode i starten.

Det er et meget individuelt spørgsmål. Det afhænger af sværhedsgraden på casen.
Jo svære casen er desto længere tid tager det. Normalt tager det mellem 3-14 mdr.

Du skal have dine aligners på 22 timer i døgnet og må kun tage dem af når du skal spise og børste tænder.

Det gør ikke ondt at rette tænder, men kan i opstartsfasen være lidt ubehagelig. Det samme gælder når du skifter steps hvert 14. dag.

Det er vigtigt at du ikke har sygdomme i mundhulen, inden vi går i gang med at rette dine tænder. Når vi har har lavet en 3D scanning på dig til forundersøgelse vil vi sikrer os, at der ikke er noget der kan kompromitterer behandlingen

Nej. Det er ikke altid et problem at få rettet tænder med aligners hvis du har dine visdomstænder. Vi skal dog vurdere om det er bedst for din case at de bliver fjernet. Dette vil du få at vide til din forundersøgelse.

I starten skal man lige vænne sig til, at det er nyt. Det vil føles anderledes indtil man lyn hurtigt har vænnet sig til dem. Man ville sagtens kunne tale normalt.

De har begge samme formål – nemlig at rette på dine tænder. Der hvor de skiller sig fra hinanden er synligheden. Aligners er mere diskret end de fastsiddende metalbøjler. Derudover er det svære at holde metalbøjlerne rene.

Det er nemt at rengøre dem. Det er vigtigt at du skyller dem i koldt og ikke varmt vand. Vi anbefaler ikke at du bruger tandpasta til rengøring af disse, men bare almindelig sæbe.

I nogle cases kan du nøjes med at rette en kæbe, hvis det er en lille case. Vi anbefaler dog de fleste at rette begge kæber, hvis det er større cases.

Du skal altid kontakte os hvis du mister en aligner, så vi hurtigst muligt kan bestille en ny. Det koster 590,-kr. pr aligner.

Ja det gør vi. Og der vil altid være 20% rabat på tandblegning til 1SMILE kunder.

Ja det gør vi. Vi vil altid vurdere din case og derefter beslutte om der skal laves attachments og Interapproximal reduction(IPR). Som Hovedregel laves der i de fleste tilfælde IPR og attachments ved de fleste cases.

Efter sidste step i din tandretning- får du udlveret nogle retainers som du skal have på om natten når du sover, dog skal du de første 4 uger have dem på i mindst 20 timer i døgnet.

Et 3D scan er et scan der gengiver dine tænder nøjagtigt som de ser ud, så vi sammen på en skærm kan evaluerer din case.

Vores 1SMILE samarbejds-tandlæger er altid til at træffe og vil altid kunne hjælpe dig.

Du er altid velkommen til at droppe forbi vores klinikker, men vi anbefaler altid at man booker en forundersøgelse, så vi kan nå at svare på alle dine spørgsmål.